Indendørs og udendørs maling

Indendørs- og udendørs maling

Hos Malerfirmaet Rosenlund er kvaliteten sat på første række. Med vores faguddannede malere forsikrer vi en proces som følger faglige retningslinjer, og i samspil med vores mange års erfaring er det med til at sikre dig, det perfekte resultat.

Malerarbejde med tilfredsstillende resultater kræver, først og fremmest en god forventningsafstemmelse med den enkelte kunde, og kompetencerne der kan udleve din drøm til virkelighed. Vi sørger for at starte processen ud fra et korrekt grundlag, og ud fra vores ekspertise ved vi præcis hvilke redskaber, olier, malinger m.m. som passer til netop dit specifikke ønske af malerarbejde.

Vi tager imod alle former for indendørs-, samt udendørs malerarbejde. Dette gælder privat malerarbejde såvel som erhverv.

Med Malerfirmaet Rosenlund som dit malerfirma, kan du altid forvente ekspertviden, professionelle resultater og faglært rådgivning.

Mangler du også et professionelt malerfirma til dit næste projekt, så kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. 2872 1114, eller sende os en e-mail på kontakt@malerfirmaetrosenlund.dk.

 

Bestil tid, Kontakt mig

Få et uforpligtende tilbud

Firma

Malerfirmaet Rosenlund
CVR: 40977295

Valkendrupsgyden 19
5270 Odense N

Medlem af Danske Malermestre

© Copyright – Malerfirmaet Rosenlund