Om os

Malerfirmaet Rosenlund er et erfarent malerfirma, der har leveret fantastisk resultater til en væld af kunder gennem tiderne.

Vores firma, er malermestre for private såvel som erhverv, og tilbyder at løse alle former for maleropgaver – både store som små.

For at yde den kvalitet som vi selv sætter øverst på vores daglige prioriteringsliste, er vi selvfølgelig medlem af Danske Malermestre.

Det betyder, at vi forpligter os til at leve op til en høj standard af professionelt udført arbejde.

Derved kan du altid være garanteret om at kvaliteten er i top, når du kontakter Malerfirmaet Rosenlund til dit næste projekt.

Malerfirmaet Rosenlund er dit lokale malerfirma i Odense. Dette betyder dog tværtimod at vi ikke tilbyder vores service i Sjælland. Ønsker du vores firma som din næste samarbejdspartner? – så kan du regne med at distancen ikke stopper os.

Med Malerfirmaet Rosenlund som samarbejdspartner kan du altid forvente ekspertviden, professionelle resultater og faglært rådgivning.

Mangler du også en professionel malerforretning til dit næst projekt, så kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. 2872 1114, eller sende en e-mail på kontakt@malerfirmaetrosenlund.dk.

 

Firma

Malerfirmaet Rosenlund
CVR: 40977295

Valkendrupsgyden 19
5270 Odense N

Medlem af Danske Malermestre

© Copyright – Malerfirmaet Rosenlund