Spartelarbejde

Det er altid essentielt for et projekt at starte ud med et stabilt og godt grundlag.
Dette gælder i særdeleshed i malerbranchen.

Som professionel maler ved jeg om nogen, at dette er grundlaget, som er skabt på baggrund af de metoder, og kvaliteten af det spartling arbejde man leverer.

Spartling arbejde er med til at forhindre ujævnheder, buler, skygger m.m. Er spartel arbejdet veludført, sikrer det glatte og fine overflader på din væg. Springes denne del over, eller udføres dette ikke af en professionel, så kan det ende ud i skuffende resultater, da grundlaget ikke er baseret på baggrund af professionel erfaring og ekspertise.

Med mange års erfaring i malerbranchen kan vi med sikkerhed garantere, at du ikke sparer tid ved at dække huller og revner med blot en omgang maling. I sidste ende vil det gøre processen mere langtrukkent, hvis du vælger at starte forfra grundet det ujævne resultat. Her er fundamentet altafgørende, for det endelige resultat.

Leder du til gengæld efter den helt perfekte blanding af et effektivt, professionelt udført spartling og malerarbejde, så har vi den helt rette løsning til dig.

Hos Malerfirmaet Rosenlund kan vi tilbyde professionelt udført arbejde i top kvalitet. Med vores mange års erfaring kan vi opnå fantastiske resultater på kort tid, via hurtigt og effektivt arbejde – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mangler du også hjælp fra en professionel malerforretning, så tvivl ikke og kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. 2872 1114, eller sende en e-mail på kontakt@malerfirmaetrosenlund.dk.

 

Bestil tid, Kontakt mig

Få et uforpligtende tilbud

Firma

Malerfirmaet Rosenlund
CVR: 40977295

Valkendrupsgyden 19
5270 Odense N

Medlem af Danske Malermestre

© Copyright – Malerfirmaet Rosenlund